Stockholms Stad, Rinkeby-Kista SDF, Enheten för arbetsmarknadsinsatser

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både vardag och utvecklingsarbete hos oss.

Rinkeby-Kista har en ung befolkning med bakgrund i många olika kulturer. Här finns utmaningar och möjligheter som kräver att vi ständigt utvecklar socialtjänstens arbete. Våra medarbetare och chefer har en stark drivkraft att hitta nya vägar och metoder i arbetet.

Vilka är vi?
Du kommer att tillhöra enheten för arbetsmarknadsinsatser som är en del inom avdelningen individ och familj. Enheten arbetar med arbetsförberedande insatser och stöttar individer på deras väg mot självförsörjning. Hos oss arbetar bl.a. arbetskonsultenter, arbetsinstruktörer, arbetsterapeut och anställda med anställningsstöd. Vår enhet söker nu en administrativ assistent som kan stötta enhetschef och medarbetare i det administrativa arbetet med fokus på uppgifter inom ekonomi. Du stöttar främst enhetschefen men ingår i hela arbetsgruppen. Din placering är i Rinkeby men du arbetar även i Kista då du samarbetar med några assistenter inom avdelningen. Ni stöttar varandra vid semester och frånvaro.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som administrativ assistent kommer du att stötta enheten i administrativa uppgifter. Ditt främsta fokus kommer att ligga på ekonomi med följande uppgifter:

- Fakturahantering
- Uppföljning av ekonomi
- Beställningar och inköp för enheten
- Återsökning/rekvirering av bidrag

Du kommer att sköta månadsrapportering för våra anställda med anställningsstöd och du kommer även att stötta din enhet i övriga administrativa uppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå, gärna med ekonomisk inriktning eller som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och gärna vana av att hantera olika system. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift.

Du trivs med att ge service på bästa nivå och har lätt för att skapa goda relationer. Som person arbetar du effektivt och noggrant och du är en god organisatör. Du förhåller dig till deadlines och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen har du lätt för att samarbeta med andra och du tar ett stort ansvar i ditt arbete. Då du arbetar i en stödfunktion med olika personer är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Rinkeby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/943
Kontakt
  • Lovisa Kvam, 0850802569
Facklig företrädare
  • Ata Hosseini, Vision, 08-508 010 00 (växeln)
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-03-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin