Praktikansökan för studerande

Logga in och sök jobbet

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra över 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ­varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är drygt 300 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se

Vi tar emot ansökningar löpande under året. När och hur många som kan göra praktik varierar från år till år och avgörs av respektive verksamhetsområde. Om vi har möjlighet att erbjuda dig praktikplats kommer du att bli kontaktad.

I din ansökan kommer du få välja vilket område du är intresserad av att göra praktik inom samt bifoga ett CV och personligt brev. Tänk på att du måste gå en pågående utbildning för att kunna praktisera hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga in och sök jobbet