Studenter sökes till vikariepool för kundtjänst

Logga in och sök jobbet

Drivs du av att ge bästa möjliga service och trivs i en miljö med högt tempo? Vi söker vikarier som vill jobba extra i vår kundtjänst, som består av fem medarbetare med ansvar för att ta emot ärenden via telefon och mail och vidareförmedla dessa för åtgärd internt eller till våra upphandlade entreprenörer. I rollen ingår också att följa upp ärenden och återkoppla till våra hyresgäster. För dig som är intresserad av fastigheter är det här en bra möjlighet att få god inblick i vad fastighetsförvaltning innebär.

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba extra vid ordinarie medarbetares frånvaro. Det kan gälla både enstaka dagar vid t.ex. sjukdom och längre frånvaro i samband med semester, och du avgör själv när och hur ofta du vill jobba. Vi har ett långsiktigt behov av vikarier och ser därför att du har minst ett år kvar av dina studier. Våra arbetstider är 8.00-16.00 måndag-torsdag och 8.00-14.00 fredagar.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Hos oss kan ditt arbete hjälpa till att förenkla situationen för människor som behöver stöd och omsorg i sitt boende. Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista. Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Rollen innebär kontakter med kunder och leverantörer via framförallt telefon men också mail. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • Svara på frågor
  • Lämna frågor vidare till rätt person inom organisationen
  • Beställa tillval
  • Förmedla ärenden till externa leverantörer
  • Göra avrop från ramavtal
  • Följa upp ärenden och återkoppla till våra hyresgäster

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst eller kanske annat serviceyrke gentemot kunder. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Eftersom du kommer att arbeta mycket med telefonen som redskap är det viktigt att du känner dig trygg i det och att du har lätt att förmedla service över telefon. Du behöver också vara en van datoranvändare och ha lätt att lära dig nya system och arbetssätt.

Personliga egenskaper

Eftersom rollen inom kundtjänst är en viktig länk mellan oss och våra hyresgäster behöver du ha ett engagemang och en förmåga att inge förtroende. För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att arbeta i ett högt tempo och ha en förmåga att arbeta effektivt och noggrant tills ärenden är avslutade. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och har stort tålamod.

Kommunikation är en central del av rollen och det är därför viktigt att du kan uttrycka dig tydligt och välformulerat, och också är en god lyssnare med förmåga att vara mottaglig och anpassa dig till situationen. För att trivas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad och flexibel.

Ansökan

Du behöver inte lägga in något CV utan ansöker genom att trycka på knappen och svara på de frågor vi ställer där. Urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emilia Madeon, HR-specialist, 08-508 360 54. Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logga in och sök jobbet