Stockholms Stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Stockholm är staden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter. Stockholmare i alla åldrar kan röra på sig och må bra, ute och inne och året runt. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad och vårt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar så att ännu fler stockholmare kan bli fysiskt aktiva. Vi har ansvar att driva och utveckla stadens hundratals idrottsanläggningar: sim- och idrottshallar, utegym, motions- och skidspår, idrottsplatser, ishallar, ridanläggningar, skateparker med mera. Genom verksamhet i anläggningarna, organiserad föreningsidrott och möjlighet till spontanidrott ser vi till att det finns aktiviteter för alla och vi fokuserar särskilt på barn och ungdomar. Vi ansvarar även för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet, fiskevård, båtfrågor och mycket mer.
På Idrottsförvaltningen vill vi leva som vi lär. Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats och bedriver ett omfattande internt hälsofrämjande arbete. Välkommen till en mångsidig och inspirerande arbetsplats!

Enheten Idrottsplatser innerstan innefattar Stockholms Stadion, Zinkensdamms IP, Östermalms IP, Hjorthagens IP, Kristinebergs IP, Stadshagens IP, ett flertal bollplaner och två ishallar (isbana) samt sportfält och utegym. Våra idrottsplatser nyttjas av idrottsföreningar, skolor och allmänheten. Här bedrivs en stor variation av aktiviteter, allt ifrån breddidrott till konserter, galor samt andra små och stora evenemang. För att erbjuda våra medborgare tillgänglighet är våra öppettider 06.00 till 24.00.

Vår arbetsgrupp består av 20 personer och vi behöver nu förstärka vårt team med en arbetsledare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som arbetsledare ingår en rad olika arbetsuppgifter. I huvudsak kommer du att leda och fördela arbetet av skötsel, underhåll och iordningställande av idrottsplatsen inför olika arrangemang och även vara med och utföra arbetsuppgifterna. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för att servicen på våra idrottsplaner håller hög standard och att det är städat och fräscht både utomhus och inomhus.

I arbetet ingår skötsel av konst- och naturgräsplaner, skötsel och vård av våra isbanor samt lokalvård. Hos oss har du förmånen att arbeta större delen av dagen utomhus och arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong med allt från skötsel av grönytor till snöröjning.

Din arbetsplats kommer huvudsakligen att vara Stockholms Stadion men rotation inom enheten förekommer. Du är del av ett team och vi arbetar i skift, kvällar och helger.  

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och anpassar din kommunikation efter person och situation. Det är meriterande om du är, eller har varit, aktiv inom en idrottsförening.

Du är van att ta initiativ och är trygg i ledarrollen. Du har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och delaktighet. Du arbetar bra tillsammans med andra, är tillmötesgående och har givetvis ett gott bemötande gentemot såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Som anställd på idrottsförvaltningen måste man kunna uppvisa ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister. Då handläggningstiden är lång så ber vi dig att redan nu begära ut ett: https://polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/1527
Kontakt
  • Andreas Vikström, 08-508 40 163
  • Jonny Costmar, 08-508 28 351
Facklig företrädare
  • Linda Runcrantz, 076-1294429
Publicerat 2017-03-21
Sista ansökningsdag 2017-04-04

Tillbaka till lediga jobb