Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Globala gymnasiet är en gymnasieskola som ligger vid Zinkensdamm Söder i Stockholm med cirka 700 elever och 70 anställda. Skolan har 3 nationella program: estetiskt-, naturvetenskapligt- och samhällsvetenskapligt samt språkintroduktion. Skolans profil är lärande för hållbar utveckling och som en del av detta bedrivs hälften av undervisningen i ämnesintegrerade och tvärvetenskapliga projekt där eleverna jobbar i mindre grupper. Vi jobbar även aktivt med ett stort elevinflytande.
Läs mer på www.globalagymnasiet.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Du tillhör ett arbetslag på det naturvetenskapliga programmet där du undervisar i biologi och kemi. I tjänsten ingår även eventuell undervisning för nyanlända elever på Språkintroduktion och eller naturkunskap för elever på Samhällsvetenskapliga/Estetiska programmet. I tjänsten ingår mentorskap. Du har vana av/är positivt inställd till att arbeta i ämnesövergripande och tvärvetenskapliga projekt samt att samarbete nära dina kollegor. Skolans profil är att integrera lärande för hållbar utveckling i all undervisning, vilket du också förväntas göra. Vidare är du engagerad, driven och har ett stort intresse för skolutvecklingsfrågor.

Tjänsten är ett vikariat för läsår 17/18 på 100%, med eventuell möjlighet till förlängning eller övergång till tillsvidareanställning.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasiet i biologi, kemi och naturkunskap

Vid eventuell övertalighet inom utbildningsförvaltningen kan tjänsten komma att tas i anspråk. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20170814
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3944
Kontakt
  • Sofie Abrahamsson, sofie.abrahamsson@stockholm.se
Publicerat 2017-05-29
Sista ansökningsdag 2017-06-12

Tillbaka till lediga jobb