Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bandhagens skola växer. Vi har idag cirka 400 elever i åk F-6, går från en tvåparallellig till treparallellig skola och påbörjar snart en utbyggnad mot F-9. På grundskolan, som ligger i ett naturskönt område, finns grundsärskola, förberedelseklasser, fritidshem för år F-3 och öppen eftermiddagsverksamhet för årskurs 4-6. Skolan har tillgång till bra ytor för elevaktiviteter och har kök i egen regi. Ett gott elevhälsoarbete är utmärkande för skolan. Vi arbetar ständigt med skolsamverkan förskola – skola - fritids. Skolan deltar i läslyftet och kommande läsår påbörjar vi en samtalsutbildning.

Här kan du läsa mera: Bandhagens skola

Nu behöver vi en lärare till åk 2. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Du undervisar i åk 2 tillsammans med övriga lärare på vårt treparallelliga lågstadium. Du ansvarar främst för undervisningen i ma/no enligt läroplan och skollag och samarbetar med arbetslaget för att bedriva skol-och ämnesutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik, de naturorienterande ämnena och även övriga ämnen för åk F-3. Du har arbetslivserfarenhet, och det är meriterande om du tidigare har undervisat i åldersgruppen. Vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

Du har förmåga att

  • leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas
  • göra eleverna delaktiga i planeringen och utveckla deras förmåga att lära
  • reflektera över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt
  • se det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för ny fördjupad kunskap

Du ser relationer i sitt rätta perspektiv och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Din planering och organisation av undervisningen har en god struktur. 

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% , läraravtal
Ort Stockholm/Bandhagen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4818
Kontakt
  • Eva Åsander, rekryteringskonsult, tel 08-508 11 519, eva.asander@stockholm.se
  • Ylva Wikman, rektor, ylva.wikman@stockholm.se
  • Carina Christenson, administrativ chef, carina.christenson@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Jaana Salla, LR, 076-12 90 246
  • Jerker Zotterman, Lärarförbundet, 08-508 48 862
Publicerat 2017-07-17
Sista ansökningsdag 2017-08-04

Tillbaka till lediga jobb