Stockholms Stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Smedslättsskolan är en liten skola "mitt i byn" som söker med lykta en lärare till årsk.1. Våra elever i årskurserna F-5 är motiverade och når höga resultat.

Skolan ligger i ett lugnt villaområde med bra kommunikationer. Vi har en fin stor skolgård där det ges möjlighet till undervisning och lek. Som pedagog äter du lunch tillsammans med eleverna varje dag i vår skolmatsal.

Smedslättskolan är en attraktiv arbetsplats. Många av våra pedagoger. lärare och övrig personal arbetat länge på skolan. Det senaste året har vi börjat få ett generationsskifte och många nya lärare kommer på plats.

Skolan arbetar b la med det kollegiala lärandet, värdegrundsarbete, med både elever och vuxna, utifrån likabehandlingsplan och skolans "kramarbete" d v s kamratskap, respekt, ansvar och mod.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som lärare är att undervisa i en årskurs 1 tillsammans med en lärare, i parallellklassen, och övriga pedagoger som driver fritidshemsverksamhet efter skoldagen.

Kvalifikationer
Du ska vara behörig lärare med legitimation. Vi vill att du ska ha några års erfarenhet som lärare.

Övrig
Om du ser detta som en spännande utmaning och en möjlighet att få arbeta i denna gamla fina skola ska Du självklart sända in din ansökan.

Under ansökningstiden kommer vi att arbeta med urvalsprocessen och intervjuer kan förekomma.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5656
Kontakt
  • Charlotte Cederlund, 0850807305
  • Ann Maront, 0850807300
Facklig företrädare
  • Kais Lemmouh, Lärarnas Riksförbund, 08-50807300
  • Lärarförbundet, 08 50833550
Publicerat 2017-08-22
Sista ansökningsdag 2017-09-05

Tillbaka till lediga jobb