Stockholms stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fantastiska skola! Solbergaskolan är belägen i norra Älvsjö. Solbergaskolan är en mångkulturell skola i åk F-6 där mångfald ses som en stor tillgång och en verksamhet med hög kompetens och vilja att driva skolutveckling framåt. Vi värdesätter samarbete i arbetslagen och har fokus på eleven. Utveckling av nya arbetssätt som gynnar verksamheten har stort stöd från skolledningen. Solbergaskolans mål är att skapa en trivsam arbetsplats för alla elever och all personal. På vår skola arbetar vi i mindre arbetslag där alla bidrar med och medverkar till att våra härliga elever ska få det bästa, både i skolan och på fritids.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på skolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt skolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 13/8-2018
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hägersten
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3306
Kontakt
  • Sami Shaya Kandelan, 0850821654
Publicerat 2018-05-14
Sista ansökningsdag 2018-05-28

Tillbaka till lediga jobb